top of page

Mert számunkra az a legfontosabb, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal minden vásárlónk elégedett legyen! 

Ezért sütjük a lehető legjobb alapanyagokból az ország egyik legfinomabb kürtőskalácsát, hogy vásárlóink mindig minden körülmények közt elégedettek legyenek és boldogan ajánljanak minket! Ezt az elégedettséget szeretnénk vevőink arcán tartani akkor is, ha távoznak a üzleteinktől, ezért 100% garanciát vállalunk minden termékünkre, ha kell: újat sütünk, kicserélünk, visszaveszünk egy szóval olyan megoldást kínálunk minden esetleges problémára, amely a vásárlóinknak a legjobb. 


Frissen fogyasztandó termékeinknél:  Kürtőskalács, fagyival töltött kürtőskalács, fahéjas mandula és mogyoró vagy bármivel elégedetetlen vásárlónk, akkor mi azt rögtön kicseréljük, sütünk frisset vagy visszaadjuk az árát. 
Nem ízlik? Más ízesítésre gondolt? Jobban vagy kevésbé átsütve szeretné? Kérjük jelezze kollégánknak és ő teljesíti kívánságát! 

Nem elégedett az adott üzlet kiszolgálásával? Kollégáink nem voltak segítőkészek önnel? 

Kérjük ez esetben hívja az itt megadott két telefonszám egyikét és mi garantáltan kárpótoljuk önt még aznap! +36 30 601 0000

Házhozszállításnál:   Amennyiben a rendelésénél hibáztunk vagy a termék minőségével akad gondja kérjük értesítsen minket és mi ingyen viszünk helyette egy másikat! 

Késett a futár? Mogorva volt?

Kérjük írja meg nekünk panaszát az info@szakikurtos.hu e-mail címre és mi továbbítjuk levelét a szállítást végző partnerünk felé!

elegedettsegigarancia.png

A Szaki Kürtős a kezdetektől fogva 100% elégedettségi garanciát vállal minden termékére!

Visszatérő vásárlóink jelentős részétől halljuk, hogy sehol nem ettek még ilyen finom kürtőskalácsot!

logo2.png
bottom of page